• Udruženje dečijih fudbalskih turnira je tehnički organizator Mini Maksi lige
    Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije je tehnički organizator Mini Maksi fudbalskih liga širom Srbije za više starosnih kategorija dece ovlašćen od DFA. I ove sezone kao i prethodnih, UDFTS će biti posvećen kvalitetnom i uspešnom sprovodjenju revijalnih i takmičarskih utakmica.
  • EUROSPORTRING
BANNER-420X100
Home ОДИГРАНИ РЕГИОНАЛНИ МАКСИ, МИНИ И МИКРО ТУРНИРИ
ОДИГРАНИ РЕГИОНАЛНИ МАКСИ, МИНИ И МИКРО ТУРНИРИ
ponedeljak, 27 mart 2017 21:20

Протеклог викенда у сва четири региона (Београд, Војводина, Источна Србија, Западна Србија - Косово и Метохија) одиграни су регионални Мини Макси турнири у три категорије (Макси - 2006, Мини - 2008 и Микро - 2009) који су уједно били и квалификациони турнири за учешће на Мини Макси турнирима за првака Србије који су на распореду наредна два викенда.
У Макси (2006) категорији у Кикинди су пласман на завршнице обезбедиле екипе Меридиане Нови Сад и Академија Бамби из Зрењанина као представници Војводине. У Врању на турниру Источне Србије две првопласиране екипе су Дуел Јуниорс Крушевац и ФК Јагодина, а са регионалног турнира Западна Србије-Косово и Метохија одиграном у Новом Пазару пласман су обезбедиле екипе Аполон из Краљева и Плана из Велике Плане.

У Мини категорији (2008) са турнира у Новој Пазови регион Војводина представљаће Меридиана Нови Сад и Арена из Нове Пазове, представници Западне Србије - КиМ са турнира одржаном у Смедеревској Паланци биће Сунце Рума и Сењак Вањево а две првопласиране екипе Источне Србије са турнира у Нишу су Дуел Јуниорс Крушевац и ТСЦ Прокупље.

Учесници у најмлађој Микро (2009) категорији биће из Војводине са турнира у Зрењанину екипе Академија Бамби Зрењанин и Професор Болесников из Новог Сада, на турниру у Нишу пласман испред Источне Србије обезбедили су Раднички из Ниша и Реал из Ниша, а из Смедерева као представници Региона Западна Србија - Косово и Метохија долазе екипе ОФК Шабац и Арес из Чачка.


Регион Београд представљаће у Макси (2006) и Мини (2008) категорији Душановац, а у Микро (2009) Петлић из Смедерева.
Други представник добиће се на Мини макси куповима који се играју 01/02.априла.

У Шапцу је одржан и турнир Мини Макси Зимске лиге за играче рођене 2004.године на којем је победила екипа Олимпика из Апатина испред екипа Пчелињо Лозница и ОФК Шабац.

AAA-01AAA-02AAA-03AAA-04AAA-05AAA-06