После једнонедељне паузе, због заузетости Хале СРЦ Колубара-Лазаревац настављено је такмичење у Мини-макси, сезона 2018/19., које ове такмичарске године одлично посећена и знатно бројнија него минулих година.
По цео дан сала у Лазаревцу је било добро посећена. Завршено је прикупљање података такмичарских екипа па се очекује да ће база података Мини–макси лиге бити попуњена већ ове недеље. Тако да мислимо да ће наша лига и овај сегмент обавезе према руководству такмичења успешно окончати пре постављеног рока.
Доста добрих утакмица је виђено је на паркету лазаревчке спортске лепотице, прошлог кола лиге. Пре свих сусрети у Миди лиги (2009) између лазаревчких екипа Академија фудбала и Калимера, као и меч дечака из Лајковца Железничар и стубичке Слободе у истој категорији.
Не треба изоставити и утакмице Мега лиге ((2007) Омладинац (Љиг) и Будућност (Дудовица) као и међусобни спортски окршај две Колубаре 1 и 2. Док су дечаци из Ваљева екипа Будућност Крушика показали сав свој раскошан талент у спортском окршају за Железничаром (Лајковац). Следеће викенда играју се два кола Мини - макси лиге Лазаревац у суботи и недељу 15 и 16. децембра 2018.године.

Мини-макси лига Лазаревац рутински иде ка својој овогодишњој завршници. Магла и суснежице нису омели најверније фанове, вероватно будућих фудбалских звезда да им дају пуну подршку у овом колу лиге. Све је теже одлучивати које мечеве издвојити под наш скенер. Утакмице су више него изједначене и постоји проблем одлучити се за најбоље. Можда овог пута издвојити сусрете у Макси (2007.) лиги Будућност Крушик 2014-ЖФК Борац 2014, као и Железничар-Слобода. Лазаревачке девојчице побрале су све симпатије публике, међутим и дечаци из Ваљева ништа мање нису заостајали. Неизвесност и изједначеност била је до до самог краја меча дечака из Лајковца и Стубице. Можда су нијансе овог пута на страни ФК Железничара. Доста мечева са преокретим говори о томе да је Лига оправдала своје играње и постојање. До краја такмичења очекујемо још квалитетнији дечји мали фудбал.
---
Детаљ  са утакмице минулог викенда

После осам месеци паузе почело је такмичење и Мини-макси лиги Лазаревац сезона 2017/18., у недељу 19. новембра 2016., 09 часова Велика сала СРЦ Колубара- Лазаревац. Ове сезоне Лига Лазаревац је окупила пет категорија такмичара. Вероватно није ово коначан списак учесника лиге Лазаревац, евентуалне исправке биће вам на време достављене. Могуће је проширење појединих лига у позитивном смислу.

Детаљније