Home MMFL - Informacije
Mini Maksi fudbalska liga - Informacije
У КРУШЕВЦУ СТАРТОВАЛА ПРВА ГРАДСКА МИНИ МАКСИ ЛИГА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ
MMFL
utorak, 02 decembar 2014 14:53
У Крушевцу је у организацији Фудбалског савеза града Крушевца, Школске управе града Крушевац и Мини Макси лиге Србије стартовала и прва Мини Макси лига за девојчице као и зимски фестивал фудбала за девојчице до 12 година. Лига се игра викендом у Хали спортова Крушевац као и у балону НВ Дуел у Крушевцу, у лиги учествује 8 основних школа са територије града Крушевца као и школе са територије Расинског округа, а лига је бесплатна за све учеснике.
Основне школе које учествују у овој лиги су: ОШ ''Васа Пелагић'' Коњух, ОШ ''Аца Алексић'' Александровац, ОШ ''Раде Додић'' Милутовац, ОШ ''Велизар Станковић Kорчагин'' Велики Шиљеговац, ОШ ''Нада Поповић'' Крушевац, ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Крушевац, Ош ''Вук Караџић'' Крушевац и ОШ ''Јован Поповић'' Крушевац са укупно 160
девојчица.
Реализатори пројекта су Ненад Вацић секретар ФСГ Крушевац, Бошко Губеринић члан Комисије за спорт Града Крушевца, Катарина Јовић бивша фудбалерка и
репрезентативка Србије и координатор Мини Макси лиге за девојчице на територији ФС Региона Источна Србија, Иван Митић коордиантор ФСС базичног фудбала за Расински
округ, као и 4 професора: Драган Цветковић, Никола Томић, Горан Ђурђевић и Дамир Живковић.
 
23. ЖММФК (САВИНО СЕЛО - КУЦУРА)
MMFL
ponedeljak, 01 decembar 2014 18:05

Погледајте слике овде

Спуштена је завеса и на пети овосезонски женски Мини Макси куп у Војводини. Уместо у Куцури где је био планиран, због квара на грејној инсталацији турнир је одржан у комшијском Савином Селу. Двоје директора Моника Тамаш и Рахман Тигањ у тимском раду за уџбенике, одрадили су сав посао по протоколу и довели организацију до савршенства (дочек, извлачење парова, фотографисање, суђење, сендвичи, сокови, дипломе и испраћај). Све је ово мање-више било техничко питање али пажња којом су све  гошће биле обасуте досезала је до небеских висина. У таквим околностима постоји само игра, радост, вриска, осмеси и по која суза, додуше не баш радосница, али и то иде у „рок службе“. Међутим овде нема ни фаулова нити притисака било које врста!

Поред школа суорганизатора: ОШ „Бранко Радичевић“ (Савино Село) и ОШ „Братство - јединство“ (Куцура), учешће је узело још 4 екипе из три општине: ОШ „Јован Јовановић Змај“ (Змајево), ОШ „Браћа Новаков“ (Силбаш), ОШ „Светозар Милетић“ (Врбас) и ОШ „Доситеј Обрадовић“ (Нови Сад).

Вредни помена су и професори, ти чаробњаци који бундеве претварају у „лопте“ и фудбал у „светковине“: Милош Спасојевић, Тибор Тот, Невенка Арсенић, Љубомир Захоријански, Велимир Миличковић и Слободан Велемир као и њињови директори Ружица Марковић и Ђока       Милић који су укњижили још један плус.

На овом турниру школи из Куцуре је координатор Мини Макси лиге Србије за девојчице Јован Вукчевић уручио опрему као новопридошлом члану у пројекту: „Моја школа - мој клуб“!

Повратак кућама је био у „крупне“ сате који почињу са бројем 1 али није било журбе јер и ако се не стигне до поноћи „чаролија“ неће престати. А изгубљена „копачка“ у магли обавијеној војвођанској равници биће враћена „пепељуги“ већ на следећем дружењу.


Погледајте слике овде

 
Zaječarska Mini maksi liga okupila 12 klubova iz Timočke krajine
MMFL
ponedeljak, 01 decembar 2014 17:57

Prvo kolo Mini maksi lige u Zaječaru, okupolo je 12 klubova iz Timočke Krajine, a nadmetali su se dečaci uzrasta od 6 do 12 godina. Direktor lige Marjan Menićanin istakao je zadovoljstvo što se Zaječar posle 15 godina od osnivanja uključio u projekat najmasovnijeg dečjeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

 

Grad na Timoku će narednih mesec dana biti domaćin mladim fudbalerima 12 timočkih klubova, a najbolji timovi steći će pravo da predstavljaju region na završnom takmičenju.

Preuzeto sa www.tvbest.rs

zajecar2014 02

 
IMENOVANI KOORDINATORI MINI MAXI LIGE ZA DEVOJČICE
MMFL
nedelja, 09 novembar 2014 01:13
Direktor Mini Maxi lige Srbije Marijan Menićanin doneo je odluku o imenovanju koordinatora Mini Maxi lige za devojčice.
Koordinaciju na teritoriji Srbije i Vojvodine obavljaće Jovan Vukčević iz Novog Sada, region Beograd koordiniraće Darko Blagojević iz Beograda, region Istočna Srbija Katarina Jović iz Kruševca i za region Zapadne Srbije Dejan Vukotić iz Požege.
 
ПОЧЕЛА 15.ЈУБИЛАРНА СЕЗОНА МИНИ-МAКСИ ЛИГЕ СРБИЈЕ
MMFL
petak, 31 oktobar 2014 19:57
Прoтеклoг викендa пoчелa је нoвa 15. Јубиларна сезoнa пoзнaте „Мини-мaкси" лиге Србије коју организује Дечија фудбалска асоцијација преко свог техничког организатора Удружења дечијих фудбалских турнира Србије. Ове сезоне најмлађи фудбалери такмиче се у пет узрaсних кaтегoријa,рођени oд 2003. дo 2007. гoдине. У лигашком делу  све утaкмице су фестивалског карактера без јавног објавивања и класичних резултата, воде се искључиво Фер плеј табеле, нема листа стрелаца а пропозицијама и Правилима игре је омогучћено да током трајања утакмице играју сва деца.
Обавеза свих лига је да паралелно и перманентно врше едукaцију рoдитељa, тренерa, деце. Циљ је дa се спoрт и фудбaл приближе деци крoз фер-плеј а поносни смо и на преко 100 репрезентативаца, интернационалаца и играча Супер и Прве лиге којима је прво такмичење била управо Мини Макси лига – истиче Маријан Менићанин, директор Мини Макси лиге Србије.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>
Strana 2 od 5