• Udruženje dečijih fudbalskih turnira je tehnički organizator Mini Maksi lige
    Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije je tehnički organizator Mini Maksi fudbalskih liga širom Srbije za više starosnih kategorija dece ovlašćen od DFA. I ove sezone kao i prethodnih, UDFTS će biti posvećen kvalitetnom i uspešnom sprovodjenju revijalnih i takmičarskih utakmica.
  • EUROSPORTRING
Home VESTI - UDFTS
UDFTS Vesti
KIA MOTORS i FSS zajednički na projektu Official Match Ball Carrier
Vesti - UDFTS Vesti
sreda, 02 decembar 2015 15:56

Saopštenje za medije

KIA MOTORS i FSS zajednički na projektu

Official Match Ball Carrier

 

Kompanija KIA MOTORS dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA) dajući na taj način značajan doprinos najmasovnijem sportu na planeti. Tokom predstojećeg Evropskog Prvenstva u futsalu koje se od 2. do 13. februara 2016. godine održava u Beogradu, KIA MOTORS će biti oficijelni prevoznik turnira, a KIA vozilima će se voziti ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i naravno takmičari.

Još jedan od značajnih projekata KIA MOTORS-a tokom prvenstva u Beogradu jeste i projekat Official Match Ball Carrier. Reč je o projektu u kome će KIA odabrati dvadesetoro dece, koja će tokom turnira, pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama. Osim što je ovo svakako veliki događaj za svako dete, kompanija KIA MOTORS želi da ovaj projekat ima i društveno odgovorni i socijalni karakter. U saradnji sa Fudbalskim Savezom Srbije, kao tehničkim organizatorom prvenstva, KIA će iz nekoliko gradova u Srbiji odabrati ukupno 20 dečaka i devojčica koji će uz pratioca biti uključeni u ovaj program. Kao kriterijum za izbor dece uzimaće se njihov socijalno-ekonomski status jer želimo da ovu priliku pružimo upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive prelepe trenutke uz sport koji obožavaju.

Karavan KIA vozila obići će velike gradove poput Niša, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Pirota, Zrenjanina, Nove Pazove, Jagodine i naravno Beograda. KIA timovi će se vikendima nalaziti na lokacijama gde se igraju turniri Mini-Maxi Fudbalske Lige Srbije koja predstavlja bazičnu ligu za razvoj mladih fudbalera. Upravo iz te lige će se birati i deca koja će biti uključena u program Official Match Ball Carrier.

Na ovaj način kompanija KIA MOTORS želi da pokaže svoje prisustvo na lokalnom terenu, kao i da roditeljima pruži mogućnost da testiraju najnovije modele namenjene porodicama, uz naravno najviše nivoe bezbednosti u modernoj automobilskoj industriji.

Termini dolaska i lokacije KIA karavana vozila biće objavljivani iz nedelje u nedelju.

 

 

PR KIA AUTO Beograd

 
Kup MILJANA MILJANIĆA 09-18.12.2016.
Vesti - UDFTS Vesti
petak, 20 novembar 2015 17:45
1_resize2_resize3_resize4_resize5_resize6_resize7_resize8_resize
 
Mini Мaxi kamp ‘’SRBIJA 2015’’ u Požegi 21.6.–19.7.2015
Vesti - UDFTS Vesti
sreda, 26 avgust 2015 10:01
D4S_2801DSC_0199-1
 
U tehničkoj organizaciji Udruženja Dečijih Fudbalskih Tutrnira Srbije, koje je i tehički organizator Mini Maxi lige Srbije, u Požegi je u vremenu od 21.6.-19.07. održan tradicionalni Mini Maxi kamp ‘’Srbija 2015’’. Cilj kampa bilo je upoznavanje sa najtalentovanijim igračima , kao i stvaranje uslova za kontinuiran proces kvalitetnog praćenja njihovog razvoja. Trenažna tema kampa je bila: ‘’Obuka kroz igru’’, dok je testiranje motoričko-morfoloških osobina polaznika kampa obavio dr.prof. Zoran Pajić, profesor DIF-a, sa svojim saradnicima. Na kampu  su radili licencirani treneri : Ivan Mitić (Kruševac), Goran Đurđević(Trstenik), Nemanja Bulatović (K.Mitrovica), Mićo Ilić (Nova Varoš), Nebojša Rudić (Kruševac), Zoran Stojanović (Lazarevac) i Dejan Popović (Kraljevo), koji je ujedno bio i sekretar kampa. Izvršni direktor kampa je bio Ljubodrag Stanić (Guča) , dok je ulogu tehničkog rukovodioca obavljao Bajro Župić iz Novog pazara. Učesnici kampa bili su smešteni u Hotelu ‘’Požega’’ , okruženi pažnjom ljubaznih domaćina , a treninzi su se održavali na odličnim terenima lokalnog F.K.’’Sloga’’.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>
Strana 1 od 7