Jagodina
Home MMFL Jagodina
Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
ZAVRŠENA DRUGA SEZONA MINI MAXI LIGE U JAGODINI
Region Istočna Srbija - Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
ponedeljak, 20 mart 2017 22:32

ЈАГОД

ИНА НАЈУСПЕШНИЈА- ЗАВРШЕНА ДРУГА МИНИ МАКСИ-ЛИГА

НАЈУСПЕШНИЈИМА НА ЗАВРШНИЦИ КОЈА ЈЕ ОДИГРАНА У БАЛОНУ „ МСФУТСАЛ“ , 11/12.марта 2017.г. у Јагодини, НАГРАДЕ УРУЧИЛИ ТРЕНЕРИ ЈАГОДИНЕ ВЛАДА ПЕТРОВИЋ, НЕБОЈША КОСТИЋ, ИГРАЧИ ИГОР ИВАНОВИЋ И МАРКО МИРКАИЛО КАО И БИВШИ ФУДБАЛЕРИ САША ЂОРЂЕВИЋ И ИВАН ПЕТРОВИЋ-ПИЖОН
j1j2 


Лига у Србији је започела своје путовање средином новембра 2016. а финална завршница је одиграна почетком марта
2017.г., 2009-МИКРО, 2008-МИНИ, 2007-МИДИ,2006- МАКСИ,2005-МЕГА, уживали су у фудбалским враголијама и дружили се у балону МСФУТСАЛ –деца из Јагодине, Крагујевца, Ћуприје,Параћина,Деспотовца и Лапова.
Заслужни да овако један велики пројекат протекне готово без и једног проблемасу: Милош Јевтићдиректор лиге, судије Надица Ашанин и Александра Васић и волонтери који су били на висини задатка. Било је ту пуно посла током 14 викенда, тако да је све било на врхунском нивоу у предивном амбијенту, како за децу тако и за многобројне родитеље. Родитељи су посматрали утакмице из удобног амбијента који се налази у оквиру балона али је физички одвојен.
Сви актери су једногласно закључили – ДОЛАЗИМО ПОНОВО У ЈАГОДИНУ.

ОВОМ ПРИЛИКОМ ЗАХВАЉУЈЕМО СВИМА КОЈИ СУ ДОПРИНЕЛИ ДА ОВА МАНИФЕСТАЦИЈА ПРОТЕКНЕ У ФЕР И СПОРТСКОЈ
АТМОСФЕРИ, ПОСЕБНО СЕ ЗАХВАЉУЈЕМО РОДИТЕЉИМА НА УКАЗАНОМ ПОВЕРЕЊУ, СТРПЉЕЊУ И ПОДРШЦИ.ЈОШ ЈЕДНОМ
ЧЕСТИТАМО СВИМ ДЕЧАЦИМА И ДЕВОЈЧИЦАМА НА УЧЕШЋУ У ДРУГОЈ МИНИ-МАКСИ ЛИГИ ФСС. ТРЕБА РЕЋИ ДА ЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ ПОТПИСАН УГОВОР ИЗМЕЂУ ФС СРБИЈЕ И МИНИ МАКСИ ЛИГЕ СРБИЈЕ, ПА ЈЕ ТИМЕ ДАТО НА ЗНАЧАЈУ САМОГ ПРОЈЕКТА.

 
U JAGODINI ODIGRAN 5.MINI MAXI TURNIR ZA PRVAKA SRBIJE ZA DEVOJČICE
Region Istočna Srbija - Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
utorak, 05 april 2016 11:23

Jagodina je bila sjajan domaćin finalnog Mini Maxi turnira za prvaka Srbije za devojčice rođene 2003.godine i mlađe.
Odlična organizacija, fer plej, dobar fudbal, mnogo talenata karakteristike su ovog turnira na kome je ekipa ''Petlić'' Smederevo boljim izvođenjem penala nakon uzbudljive finalne utakmice osvojila prvo mesto ispred ŽFK ''Crvena Zvezda''.
Sve ekipe učesnice iz Jagodine, Beograda, Novog Sada, Kruševca, Smedereva i Bačke Palanke su pokazale u pravom smislu tih reči zašto se sve aktivnosti FS Srbije i Mini Maxi lige za devojčice ovog uzrasta odvijaju pod sloganom ''Lepota igre'' uz vrlo korektno ponašanje svih učesnika.

mmfldev2016-2ammfldev2016-2bmmfldev2016-1

 
U JAGODINI USPEŠNO ZAVRŠENA PRVA SEZONA MINI MAXI LIGE
Region Istočna Srbija - Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
subota, 05 mart 2016 00:38

Uspešnom realizacijom Jagodina se pridružila velikoj Mini Maxi porodici i završila prvu sezonu Mini Maxi lige na zadovoljstvo dece, trenera, roditelja i organizatora.
Ligu je realizovao tim na čelu sa Goranom Jovićem koordinatorom bazičnog fudbala FS Pomoravskog okruga i Branislavom Milojevićem direktorom lige koji su sa svojim saradnicima omogućili deci zadovoljstvo igranja fudbala u zimskom periodu u odličnim uslovima.

Pogledajte još slika ovde.

jag1jag2

 
U JAGODINI ODIGRAN MEGA TURNIR REGIONA ISTOČNE SRBIJE
Region Istočna Srbija - Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
utorak, 22 mart 2016 23:18

Jagodina je bila domaćin Regionalnog Mega turnira Istočne Srbije za igrače rođene 2004.godine.
U balonu ''MS Futsal'' nadmetalo se 9 ekipa a najviše uspeha imale su proplasirani Duel Juniors iz Kruševca i drugoplasirani Radnički iz Niša koji su ostvarili i plasman za turnir za prvaka Srbije koji se igra 02.aprila u Zrenjaninu. Trećeplasirana je ekipa Sloge iz Leskovca a trofej za Fer plej pripao je ekipi OFK Bor.

01-Ove-veceri-prvoplasirani-DuelJuniors02-Jovica-Nikolic-i-kapiteni03-ferplejbor04-Igraj-fudbal-budi-srecan

 
И ЈАГОДИНА ПРИСТУПИЛА ВЕЛИКОЈ ДЕЧИЈОЈ МИНИ-МАКСИ ПОРОДИЦИ
Region Istočna Srbija - Mini-Maksi fudbalska liga Jagodina
ponedeljak, 09 novembar 2015 00:04

Јагодина, 6. новембар - Дечија фудбалска асоцијација Србије (ДФА) која већ шеснаесту сезону заредом успешно реализује јединствено фудбалско такмичење Мини-Макси лигу, најмасовнији дечији спортски пројекат Базичног фудбала у Србији, региону Западног Балкана и Југоисточне Европе од сада је доступна и малишанима у Јагодини. Радост дриблинга, голманске одбране, срећа након постигнутог гола и дечија граја ће наредних недеља и месеци одзвањати у подножју Ђурђевог брда у срцу Поморавља.jagodina-002

Тим поводом данас су у балон хали МС „Футсал“  у Јагодини на пригодној свечаности, почетак такмичења озваничили својим потписима на уговор о преносу права организације Мини-макси лиге, председник ДФА Владан Шкорић, а испред техничког организатора  такмичења  Саша Ђорђевић, први човек МС „Футсал“ у присуству Бранислава  Милојевића,  директора  ММФЛ у Јагодини.

-Добили смо велику прилику да град Јагодина и читаво Поморавље  буду домаћини овог престижног такмичења Дечије фудбалске асоцијације Србије, да наш град укључимо у систем Мини-макси лиге, покажемо бригу за нашу децу и омогућимо им, од  сада надметања и код куће, али пре свега, лепо дружење, здрав живот, забаву и игру у духу фер-плеја са вршњацима из читаве земље -  рекао је у свом обраћању домаћин Саша Ђођевић, председник МС. „Футсал“ и обећао максималну подршку  успешној реализацији овог пројекта.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>
Strana 1 od 2