Pomoć

Trener ekipe treba kroz Kontrolni panel da rasporedi igrače u ekipu. Ako vaša ekipa ima 8 (osam) i više igrača osvojićete prvu zvezdicu. 


Potrebno je da se direktoru gradske lige gde ekipa igra dostavi obrazac za prijavu i saglasnosti roditelja-staratelja. To je uslov da igrači budu verifikovani. Ako su svi igrači u ekipi Verifikovani-uključeni osvojićete drugu zvezdicu.


Ako vaš klub kojem ekipa pripada ima publikovan amblem na sajtu onda ste osvojili treću zvezdicu. Ako nema publikovan amblem trener ga može dostaviti na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Ako svi igrači u ekipi imaju slike za album tada će stranica vaše ekipe u "Albumu sa sličicama Mini Maksi lige 2017-2018" biti popunjena i dobićete i poslednju četvrtu zvezdicu. Slike može uploadovati (objaviti) trener preko Kontrolnog panela u rubrici Igrači.




Ako imate problema sa prijavom možete nas kontaktirati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

KLUBOVI koji su aktivni (aktuelni) u tekućoj sezoni moraju biti u Statusu Verifikovan-Uključen. Status Dodeljen znači da direktor dobio nadležnost nad klubom koji je u tom statusu i mora da ga verifikuje. Status se menja kada kliknete na plavo dugme IZMENI i u novom prozoru koji se bude otvorio na ekranu u polju Status podesite status Verifikovan-Uključen i nakon toga kliknete na dugme Sačuvaj i Zatvori.

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 985)

Nalazite se na formu za prijavu nove ekipe za učešće nekom od ponudjenih liga (takmičenja).

Unesite naziv ekipe, zatim pronadjite vaš klub iz padajuće liste klubova i selektujte ga (ukoliko već automatski nije selektovan).
Iz liste ponudjenih takmičenja obeležite takmičenje na koje želite da pošaljete ekipu, zatim kliknite na dugme DODAJ U IZABRANA TAKMIČENJA i taga će se obeleženo takmičenje upisati u listu izabranih. Ako želite da istu ekipu pošaljete na još neko od ponudjenih takmičenja možete ponovo na isti način obeležiti novo takmičenje i prebaciti ga u listu izabranih takmičenja.

Kliknete na SAČUVAJ kako biste novu ekipu zapamtili ali bez igrača u njoj.
Kliknete na dugme RASPOREDJIVANJE IGRAČA i sledite instrukcije za rasporedjivanje igrača koji su vam bili registrovani za klub u prethodnim sezonama ili za prijavu novih igrača ako do sada nisu bili registrovani u bazi podataka UDFTS (tj. na sajtu organizarora turnira).

Kad vam je ekipa kompletirana sa igračima obavezno kliknite na dugme PRINT I ZAHTEV ZA VERIFIKACIJU i tada će se otvoriti strana sa PRIJAVOM EKIPE koju treba da odštampate i istovremeno ste poslali direktoru izabrane lige zahtev da vaša ekipa bude verifikovana. Na strani koja prikazuje PRIJAVU EKIPE možete izabrati opciju PRINT ili kliknuti opciju POŠALJI NA MAIL i poslati PRIJAU EKIPE na mail pa kasnje odštampati. Možete kasnije odštampati ako se ponovo ulogujete na sajt sa vašim pristupnim podacima i iz administracije EKIPA kliknete na ovu ekipu i pristupite potrebnim opcijama za PRINT.

Na odštampanom primerku GRUPNE PRIJAVE EKIPE u obeleženim poljima pored svakog igrača treba prikupiti potpise-saglasnosti roditelja ili staratelja za svako dete sa spiska.

********** VAŽNO ***********
OVU ODŠTAMPANU GRUPNU PRIJAVU IGRAČA TREBA PREDATI DIREKTORU IZABRANE LIGE JER SU SAGLASNOSTI RODITELJA USLOV ZA VERIFIKACIJU IGRAČA I TIME SE DOKAZUJE DA JE RODITELJ-STARATELJ SAGLASAN DA MALOLETNO LICE IGRA NA UTAKMICAMA U IZABRANOJ LIGI.

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 981)

USKORO...

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 986)

Naziv TERMIN predstavlja Novo kolo ili Novi vikend (gameweek).

Raspored odigravanja utakmica se može praviti na dva načina, pravljenjem svakog vikenda posebno klikom na dugme DODAJ NOVI TERMIN ili pravljenjem svih utakmica po Bergeru (ako imate konačan broj ekipa u ligi) klikom na dugme NAPRAVI TERMINE PO BERGERU. U oba slučaja pre nego počnete sa pravljenjem rasporeda morate selektovati parametre u padajućim listama (Nivo, Vrsta, Takmičenje) koje nam pomažu da izaberemo takmičenje (npr. Revijalno 2006,...).
Kada je u poslednjoj padajućoj listi izabrano takmičenje za koje pravimo raspored može se preći na sledeći korak

1. PRAVLJENJE RASPOREDA ZA SVAKI NOVI VIKEND

2. PRAVLJENJE RASPOREDA PO BERGERU

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 982)

USKORO...

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 987)

USKORO...

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 983)

SEZONE pokreće samo generalni direktor lige ili administrator i niko drugi nema pristup ovoj opciji.
Filter služi da se unosom parametara lakše pronadje željena sezona ako ih ima puno.
Za pokretanje svake nove sezone treba kliknuti na dugme NOVA SEZONA. 
Na novoj strani otvoriće se form koji treba popuniti.
Za novu sezonu obavezno postaviti status UKLJUČEN, uneti naziv sezone (npr. 2017-2018) i upisati datum do kad se mogu prijavljivati učesnici u novoj sezoni i pri tom obavezno datum upisati u traženom formatu DD-MM-YYYY.
Kliknuti dugme SAČUVAJ I ZATVORI.
U listi svih sezona koja će se otvoriti nakon prethodnog koraka u vertikalnoj koloni PODRAZUMEVANA kliknuti na crvenu ikonicu X i postaviti novu sezonu kao glavnu (aktivnu) pri čemu će sve ostale biti neaktivne. Status prethodnih sezona može biti isključen ali ne mora. Ako je za prethodne sezone status uključen (zelen) one će moći će da se vide u padajućim listama raznih filtera koji u administraciji postoje.
Na ovaj način nova sezona je pokrenuta.

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 988)

USKORO...

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 984)

USKORO...

Ukoliko uočite nepravilnosti u radu pošaljite poruku na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (Help 990)

Strana 1 od 6