ОДИГРАНИ РЕГИОНАЛНИ МАКСИ, МИНИ И МИКРО ТУРНИРИ

Протеклог викенда у сва четири региона (Београд, Војводина, Источна Србија, Западна Србија - Косово и Метохија) одиграни су регионални Мини Макси турнири у три категорије (Макси - 2006, Мини - 2008 и Микро - 2009) који су уједно били и квалификациони турнири за учешће на Мини Макси турнирима за првака Србије који су на распореду наредна два викенда.
У Макси (2006) категорији у Кикинди су пласман на завршнице обезбедиле екипе Меридиане Нови Сад и Академија Бамби из Зрењанина као представници Војводине. У Врању на турниру Источне Србије две првопласиране екипе су Дуел Јуниорс Крушевац и ФК Јагодина, а са регионалног турнира Западна Србије-Косово и Метохија одиграном у Новом Пазару пласман су обезбедиле екипе Аполон из Краљева и Плана из Велике Плане.

У Мини категорији (2008) са турнира у Новој Пазови регион Војводина представљаће Меридиана Нови Сад и Арена из Нове Пазове, представници Западне Србије - КиМ са турнира одржаном у Смедеревској Паланци биће Сунце Рума и Сењак Вањево а две првопласиране екипе Источне Србије са турнира у Нишу су Дуел Јуниорс Крушевац и ТСЦ Прокупље.

Учесници у најмлађој Микро (2009) категорији биће из Војводине са турнира у Зрењанину екипе Академија Бамби Зрењанин и Професор Болесников из Новог Сада, на турниру у Нишу пласман испред Источне Србије обезбедили су Раднички из Ниша и Реал из Ниша, а из Смедерева као представници Региона Западна Србија - Косово и Метохија долазе екипе ОФК Шабац и Арес из Чачка.


Регион Београд представљаће у Макси (2006) и Мини (2008) категорији Душановац, а у Микро (2009) Петлић из Смедерева.
Други представник добиће се на Мини макси куповима који се играју 01/02.априла.

У Шапцу је одржан и турнир Мини Макси Зимске лиге за играче рођене 2004.године на којем је победила екипа Олимпика из Апатина испред екипа Пчелињо Лозница и ОФК Шабац.

AAA-01AAA-02AAA-03AAA-04AAA-05AAA-06