• Udruženje dečijih fudbalskih turnira je tehnički organizator Mini Maksi lige
    Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije je tehnički organizator Mini Maksi fudbalskih liga širom Srbije za više starosnih kategorija dece ovlašćen od DFA. I ove sezone kao i prethodnih, UDFTS će biti posvećen kvalitetnom i uspešnom sprovodjenju revijalnih i takmičarskih utakmica.
  • EUROSPORTRING
BANNER-420X100
Home
АПЕЛ ФУДБАЛСКОМ САВЕЗУ СРБИЈЕ ЗА УРЕЂЕЊЕМ ДЕЧИЈЕГ ФУДБАЛА У СРБИЈИ
četvrtak, 08 oktobar 2015 12:20
Крагујевац је протеклог викенда био домаћин редовног радног састанка представника градова – кандидата који су конкурисали за организацију Мини Макси лига у сезони 2015 – 2016.
MMFLsastanakKragujevac
У Амфитеатру  Основне школе ''Светозар Марковић'' окупили су се представници градова – кандидата из Крагујевца, Апатина, Нове Пазове, Кикинде, Суботице, Зрењанина, Крушевца, Бора, Ниша, Пирота, Лесковца, Јагодине, Велике Плане, Смедеревске Паланке и Кладова а оправдано су били одсутни представници Београда, Новог Сада, Вршца, Зајечара, Врања, Шапца, Лазаревца, Чачка, Краљева, Новог Пазара, Косовске Митровице и Ужица који су такође поднели кандидатуру за организацију овог најмасовнијег такмичења за децу до 12 година у затвореним просторима.
Opširnije...
 
U GUČI ODRŽAN SASTANAK KOORDINATORA REGIONA MINI MAXI LIGA SRBIJE
ponedeljak, 21 septembar 2015 20:58
Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije krenulo je u pripreme za nastupajuću 16.sezonu Mini Maxi lige i u okviru toga u Guči je održan redovan radni sastanak direktora MMFL Srbije, koordinatora regiona i veb administratora a na dnevnom redu su bili Informacije od značaja za narednu sezonu.
...
GUCA200915
 
НА ВРАЧАРУ ОДРЖАН РЕГИОНАЛНИ ФЕСТИВАЛ ФУДБАЛА БЕОГРАД
ponedeljak, 21 septembar 2015 20:54
ЖФК ''Обилић'' био је сјајан организатор Мини Макси купа за девојчице у коме је у прелепом амбијенту учествовало око 100 девојчица са територије ФС Београд. Учеснике је испред домаћина поздравио председник клуба Љубинко Јефтић а поздравне речи стигле су и од председнице општине Тијане Благојевић и Маријана Менићанина, директора Мреже координатора базичног фудбала ФС Србије. Фестивал је организован у оквиру активности базичног фудбала ФС Србије уз подршку светске фудбалске организације ФИФА. Успешни реализатори били су координатори базичног фудбала ФС Београд Новица Јанковић и Андреја Карпузов а велики допринос дао је тим реализатора на терену који су чиниле фудбалерке и тренер ЖФК ''Обилић'' уз подршку др Снежане Рајачић.
 
У НОВОМ САДУ ОДРЖАН РЕГИОНАЛНИ МИНИ МАКСИ КУП ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ
ponedeljak, 21 septembar 2015 20:46

Основна школа ''Светозар Марковић Тоза'' Петром Наранчићем била је домаћин Фестивала фудбала за девојчице из Региона Војводине које су уживале у фудбалској игри уз асистенцију координатора базичног фудбала Јована Вукчевића и Велимира Шаргића, наставника и тренера.
Присутне је поздравио директор Мреже координатора базичног фудбала ФС Србије Маријан Менићанин који је истакао подршку ФИФА и ФСС у реализацији Фестивала фудбала у којима на територији Србије учествује преко 1000 девојчица.

PRO_2515m

 
ОДРЖАН РЕГИОНАЛНИ МИНИ МАКСИ КУП ЗА ЗАПАДНУ СРБИЈУ
utorak, 15 septembar 2015 16:44
У Спортском центру ''Матић'' на Убу успешно је, у организацији ФС Србије и подршку ФИФА реализован Регионални Мини Макси куп за девојчице за Регион Западне Србије на коме су учестовале девојчице из Смедерева, Панчева, Бановаца и Колубарског округа. За организацију се побринуо координатор ФС Колубарског округа Драган Перишић а учеснике су испред ФС Србије поздравили Маријан Менићанин и Горан Дондур а речи добродошлице  упутио је заменик председник општине и председник ФС Колубарског округа г. Александар Џајић Јовановић.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeća > Kraj >>
Strana 4 od 6